



Ciepłe grzanki z masełkiem z suszonymi pomidorami i czosnkiem 14
Zadymiony tatar z kaczki, z awokado, czerwoną cebulą i marynowanymi rydzami 59
Carpaccio wołowe z rukolą, kaparami i cytryną 59
Mule na winie z trawą cytrynową 55
Ślimaki pieczone po burgundzku 49
Niebecz 35
Rosół z pierożkami z mięsem z daniela 35
Flaki z boczniaków 27
Zupa dnia
Comber z jelenia z fondantem ziemniaczanym, w sosie jałowcowym z rydzami 115
Folwarczny schab z gnotem z ziemniakami puree i zasmażaną kapustą 49
Pałacowa pierś z kaczki sous-vide z gratin truflową, glazurowanymi buraczkami
i sosem z moreli 69
Burger z jelenia z sałatą, warzywami, jabłkowym chutney i frytkami z batatów 59
Pstrąg tęczowy saute na musie dyniowo-imbirowym i z konfiturą z fenkułu 59
Gnocchi dyniowe w sosie grzybowym 49
Krewetki w sosie ostrygowo-kokosowym z orzechami nerkowca 59
Markizowa sałatka z gęsią piersią 49
Urwis – zestaw dziecięcy wg Szefa Kuchni 32
Danie Wege wg Szefa Kuchni 55
Deser lodowy z owocami i bitą śmietaną 32
Krem pistacjowy z gałką lodów waniliowych, chałwą i owocami 35
Krem z dyni z serkiem toffi, przyprawami korzennymi i smażonym lodem 29
Ciasto dnia 26