



Ciepłe grzanki z Pałacowym masełkiem ziołowym 15
Małże Venus duszone w cydrze i śmietanie – 55
Carpaccio wołowe z parmezanem, granatem i różanym sosem – 59
Carpaccio z mątwy z chorizo, glonami wakame i limetkowo-herbacianym balsamico – 59
Pałacowy rosół z kaczki z kluskami lanymi – 29
Zupa cytrynowa z indykiem i nutą ogrodowych ziół – 35
Krem z mango z piniowymi orzeszkami i buraczaną pianką – 35
Stek z kangura z dymną esencją, marynowaną gruszką i purée tymiankowym – 109
Schab z gnotem, z ziemniaczanym purée i mizerią w śmietanie – 49
Pierś z kaczki sous-vide z leśnym gratin, burakami i musem jabłkowym z cynamonem – 69
Krewetki w pepsi i sosie teriyaki – 59
Burger jagnięcy z miętą i mango, warzywną salsą, szparagami i frytkami – 69
Supreme z perliczki sous-vide w wiśniowym aromacie z rozmarynem, purée ze skorzonery i boczniakami – 79
Smażony filet z miętusa z sosem ze skorupiaków, brokułem bimi i sałatką z ananasa – 65
Tagliatelle z tuńczykiem i miętą – 55
Sałatka z pieczonym serem kozim, winogronem, buraczkami i cytrusowym jogurtem – 49
Kotlet z buraka na kuskusie z fetą i malinowym akcentem – 59
Urwis – zestaw dziecięcy wg Szefa Kuchni 33
Deser lodowy z owocami, bitą śmietaną i dodatkami – 35
Ciasto dnia – pałacowa niespodzianka – 27
Grillowana chałka z owocową pianką i marcepanowym musem – 30